Affärsvärlden rekryterar utvecklare 

Affärsvärlden är Sveriges bästa analysmedia sedan 1901 och har på senare år också vuxit till en av de större ekonomisajterna. Framöver ska det digitala bli en ännu viktigare del av Afv. En ny sajt, ny app och ett antal nya innovativa analysverktyg är några av de saker vi vill lansera för att hjälpa våra prenumeranter att tjäna mer på bättre analys. Därför kommer Afv nu rekrytera 1-2 utvecklare som vill vara drivande i att bygga morgondagens bästa analysmedia.
Affärsvärlden rekryterar utvecklare  - Afv-kontor
Ett pingisbord på Affärsvärldens kontor som inköptes i samband med att vi vann Årets Tidskrift.

De senaste 27 åren har Affärsvärlden utsetts till Sveriges bästa affärsmagasin. 2022 prisades Afv dessutom som Årets Tidskrift. Men det går inte att leva på gamla meriter. Affärsvärlden växer, går med vinst och ska nu ta nästa steg och börja bygga upp ett eget tech-team.

Vi söker 1-2 personer som blir ansvariga för Affärsvärldens sajt och tekniska utveckling. Strax efter att de nyanställda är på plats ska en ny sajt och app börja byggas. Men därefter finns flera tankar på hur Affärsvärlden ska fortsätta utveckla Sveriges bästa analysmedia. Nuvarande sajt lanserades 2020 och är byggd i WordPress. Nya teknikval måste snart göras och där tror vi att de nyanställda kommer vara tongivande i besluten. Med en ny sajt vill vi lyfta läsarupplevelsen rejält och bli mobile-first.

Affärsvärlden har i nuläget 22 anställda. Antalet anställda har mer än dubblerats jämfört med för tre år sedan när magasinet började ges ut i nuvarande regi. Så hur är det då att jobba på Affärsvärlden? 

”Vi eftersträvar verkligen långa och goda relationer. Därför lägger vi mycket tid och kraft på att hjälpa alla medarbetare att utvecklas och bli bättre. Den investeringen i tid och engagemang medför också att vi ställer höga krav. Både på oss själva och alla vi jobbar med. Vi erbjuder å andra sidan mycket frihet under ansvar och en skoj miljö om man gillar att nörda ner sig i näringsliv, politik, samhälle och aktier”, säger Affärsvärldens VD Josefin Sigedal. 

Ett pingisbord på Affärsvärldens kontor som inköptes i samband med att vi vann Årets Tidskrift. Foto: Max Jedeur-Palmgren

Först in i teach-teamet

Vem passar in som utvecklare på Affärsvärlden? 

”Vi hoppas på att anställa två utvecklare, tidigare har vi endast haft en extern webbyrå. Det är ett stort steg för oss som bolag. Det gäller att man går igång på både ansvaret och möjligheterna som kommer med att vara först på Affärsvärldens tech-team, och även ser fram emot att vara sparringpartner med kollegor på redaktion och marknad”, säger Sigedal.

Vår redaktion sitter i Stockholm men det går också att arbeta delvis på distans. Sista ansökningsdag är 3 mars men intervjuer kommer att ske löpande. 

Du kommer rapportera till VD som två år i rad varit med på listan över Framtidens kvinnliga ledare som spikas av Ledarna 

Här kan du se annonsen. 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets