AIK Fotbolls vd lämnar

Börsbolaget AIK Fotbolls vd Thomas Edselius lämnar sitt uppdrag. Det skriver klubben på sin hemsida.

 

Efter tre år på posten slutar Thomas Edselius som vd för AIK Fotboll. Han var tidigare ekonomichef i klubben när han rekryterades från Linklaters Advokatbyrå i december 2011.

AIK Fotboll har inlett en rekryteringsprocess för att hitta en efterträder till Edselius. Målet är att ha en ny vd klar till i höst, står det på hemsidan.

Tillförordnad oavlönad vd blir Petter Lindfors som i dag är styrelseledamot i AIK Fotboll.

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.