Citigroup toppar förväntningarna

Citigroup redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:90 dollar för det fjärde kvartalet 2019.

Analytikernas förväntningar var ett resultat på 1:83 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos.

De totala intäkterna var 18,4 miljarder dollar. Väntat var intäkter på 17,9 miljarder dollar, enligt Bloombergs prognossammanställning.

Aktien var upp med omkring 0,6 procent i den amerikanska förhandeln kort efter rapporten.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.