Cliens Fonder rekryterar Johanna Ahlqvist till Cliens Mixfond

Cliens Fonder rekryterar den topprankade Johanna Ahlqvist från SEB för att förvalta Cliens Mixfond. Det framgår av ett pressmeddelande.
Cliens Fonder rekryterar Johanna Ahlqvist till Cliens Mixfond - chris-liverani-handslag
Foto: Chris Liverani/Unsplash
Ahlqvist kommer närmast från en tjänst som analytiker på SEB och har en gedigen bakgrund som aktieanalytiker.

“Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på både våra fonder och diskretionära förvaltning. Johanna har en väldokumenterad bakgrund som en skicklig aktieanalytiker och vi är väldigt glada att hon vill fortsätta sin framgångsrika karriär hos oss, men nu i rollen som förvaltare”, kommenterar Lena Wallenius vd för Cliens Kapitalförvaltning.

Ahlqvist säger att efter 15 år på säljsida var det äntligen dags att ta steget över till köpsidan.

“Jag ser mycket fram emot att bli en del av Cliens framgångsrika team och bidra med min erfarenhet som aktieanalytiker av alltifrån stora telekombolag till mindre snabbväxande techbolag”, säger Johanna Ahlqvist.

Hänt något som Silly borde skriva om? Maila silly.season@affarsvarlden.se
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.