Coor överväger att emittera obligationer för en miljard

Fastighetsservicebolaget Coor överväger att emittera nya seniora icke-säkerställda obligationer för en miljard kronor.
Coor överväger att emittera obligationer för en miljard - janitor-laughing_full
Foto: Coor

Coor har mandaterat DNB Markets och SEB som joint bookrunners för att arrangera investerarmöten med start den 12 februari 2024 för att undersöka möjligheten att emittera obligationerna med en löptid på tre respektive fem år.

Likviden från obligationsemissionen kommer att användas för refinansiering av Coors utestående seniora icke-säkerställda 2019/2024 obligationer med en utstående volym om en miljard kronor och för att finansiera den löpande affärsverksamheten

I samband med den övervägda emissionen av de nya obligationerna har Coor idag offentliggjort ett villkorat erbjudande till innehavare av de befintliga obligationerna att delta i ett obligationsåterköp.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets