De rikas favorithotell

Enligt en enkät med över 800 dollarmiljonärer är hotellet Bellagio i Las Vegas den stora favoriten, skriver CNBC.

Bellagio är ett lyxhotell och kasino på Las Vegas Strip som ägs av MGM Resorts International. Hotellet, som öppnade den 15 oktober 1995, har närmare 4 000 rum och omgärdas av en 32 000 kvadratmeter stor bassäng.

Bellagio har nu röstats fram som nummer ett bland världens hotell, enligt en enkät av New World Wealth där drygt 800 dollarmiljonärer världen över deltog.

– Bellagio är kanske inte det hotell vi förväntade oss skulle vinna, men en hel del förmögna människor gillar att besöka det, säger Andrew Amoils, analyschef på New World Wealth, till CNBC.

En anledning till att hotellet fått fler röster än mindre hotell är just att hotellet är så pass stort, eftersom flera rika gäster har haft möjlighet att bo där, skriver CNBC

På listans andra plats återfinns Plaza Hotel i New York följt av Mandarin Oriental i London, Hotel du Cap-Eden-Roc i Antibes och Raffles Hotel i Singapore, skriver CNBC.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets