Dunis vd avgår på studs

Servettjätten Duni vd och koncernchef Johan Sundelin avgår. Duni Groups styrelse har kommit överens med Johan Sundelin om att han lämnar sitt uppdrag i bolaget med omedelbar verkan.
Dunis vd avgår på studs - duni-johan-sundelin-700_binary_6984388.jpg

Mats Lindroth, vice vd och finanschef, går in som tillförordnad vd och koncernchef. Rekryteringsprocessen för att hitta en ny permanent vd har inletts.

Johan Sundelin tillträde som vd och koncernchef för Duni 2017. Under hans tid som vd har Johan bidragit till bolagets strategiska utveckling genom bland annat förvärvet av Biopak och ett ökat fokus på hållbara förpackningar. Samtidigt har ledarskapet inte uppnått satta förväntningar varpå styrelsen gör bedömningen att ett byte av vd är nödvändigt, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”Styrelsen vill tacka Johan för hans år som vd och koncernchef och önskar honom lycka till i framtiden” säger Thomas Gustafsson, styrelsens ordförande.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco