Embracer föreslår tre nyval till styrelsen – två personer lämnar

Aktieägarna i gamingbolaget Embracer kallas till årsstämma torsdagen den 21 september i Karlstad. Styrelsen föreslår att ingen utdelning lämnas.
Kicki Wallje-Lund
Kicki Wallje-Lund är styrelseordförande i spelbolaget Embracer och har varit det sedan strax före noteringen den 21 november 2016. Foto: Tobias Ohls

Valberedningen föreslår nyval av Yasmina Brihi, Bernt Ingman och Cecilia Quist som styrelseledamöter.

Styrelseledamöterna Matthew Karch och Erik Stenberg ställer inte upp för omval.

Omval föreslås av styrelseordförande Kicki Wallje-Lund samt styrelseledamöterna Cecilia Driving, David Gardner, Jacob Jonmyren och Lars Wingefors.

Styrelsen vill ha bemyndigande från stämman att besluta om nyemission av B-aktier, konvertibler och teckningsoptioner, motsvarande en ökning av antalet aktier i bolaget med högst 10 procent.

Styrelsen vill även ha bemyndigande från stämman att besluta om återköp av egna B-aktier och överlåtelse av egna aktier.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.