Fiat Chrysler Automobiles återkallar nära 900 000 bilar

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) återkallar 352.000 bilar på grund av problem med krockkuddar och återkallar 542.000 bilar på grund av ett problem med de låsningsfria bromsarna.

Fiat Chrysler Automobiles återkallar 352.000 bilar på grund av problem med krockkuddar som utlösts utan orsak, rapporterar Dow Jones Newswires.

Felet har funnits på Jeep-modellerna Grand Cherokee och Liberty av årsmodeller 2003-2004. Sju personer uppges ha skadats.

Därutöver återkallar bolaget 542.000 Dodge Journeys och Fiat Freemonts av årsmodeller 2012-2015 på grund av ett problem med de låsningsfria bromsarna. Fukt kan uppstå i kontrollmodulen för bromsarna och slå ut systemet.

 

 

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här