Gosol Energy Group noteras på Spotlight

Gosol Energy Group har godkänts för notering på Spotlight Stock Market med första handelsdag den 28 november.
Gosol Energy Group noteras på Spotlight - gosol_bil
Gosol Energy Group börsnoteras i slutet av november. Foto: Pressbild/Gosol

Det framgår av ett pressmeddelande.

Gosol som grundades 2018 är en helhetsleverantör av energilösningar med inriktning på solceller, laddinfrastruktur och batterilösningar för såväl privatpersoner som företag.

Bolaget är idag verksamt i södra och mellersta Sverige och har som avsikt att expandera till ytterligare geografiska områden inom den svenska marknaden där uttalade regioner som man avser att expandera till i närtid är Jönköping, Örebro och Kalmar. Gosols målsättning är fortsätta växa inom solcellsinstallationer, men också att etablera sig som en helhetsleverantör inom batterilagring och laddinfrastruktur.

”Det finns idag många företag som jobbar med solceller, laddboxar och batterilager men det är ytterst få, om än några, som kan kombinera hög organisk tillväxt, lönsamhet och samtidigt vara ledande inom kundnöjdhet. Med den kommande börsnoteringen i sikte fortsätter Gosol att fokusera på ett bra kundbemötande, innovation och leverans av högkvalitativa produkter och tjänster som möter dagens och morgondagens energibehov”, kommenterar VD Jimmy Stensson.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.