Hon blir Nordnets nya fondchef

Nordnet har rekryterat Gabrielle Hagman som chef för affärsområdet Fond.
Gabrielle Hagman, ny fondchef på Nordnet och Rasmus Järborg, produktchef .
Gabrielle Hagman, ny fondchef på Nordnet och Rasmus Järborg, produktchef .

Gabrielle Hagman kommer närmast från Danske Bank, där hon sedan 2014 har arbetat i olika roller relaterade till försäljning mot institutioner.

Hon har 15 års erfarenhet från fondindustrin och har tidigare arbetat på Blackrock samt varit ansvarig för tredjepartsdistribution på Swedbank Robur.

”Under mina år i fondbranschen har jag alltid haft ett gott öga till Nordnet. Jag känner bolaget som en digital föregångare med en stark företagskultur och en livskraftig vision om att demokratisera sparande och investeringar. Att göra sparandet tillgängligt för fler är något som jag brinner för, och jag ser oerhört mycket fram emot att tillsammans med mina kollegor ta Nordnets fonderbjudande i Norden till nästa nivå”, säger Gabrielle Hagman.

Gabrielle tillträder som fondchef på Nordnet den 12 april.

Hänt något som Silly borde skriva om? Maila silly.season@affarsvarlden.se

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets