Infronts grundare hotar att lämna ifall Rugseths förslag går igenom

Teknikbolaget Infronts grundare Kristian Nesbak och Morten Lindeman hotar nu med att lämna sina roller som VD respektive CIO ifall storägaren och norske IT-miljardären Jens Rugseths förslag om att stoppa uppköpsbudet och byta ut styrelsen går igenom. Det framgår av ett pressmeddelande.
Infronts grundare hotar att lämna ifall Rugseths förslag går igenom - penna-papper-700_binary_6964328.jpg
Grundarna dementerar även påståendet om att de är låsta av break-up fees, och att de menar även att bolagets nuvarande styrelse varit stöttande och spelat en instrumentell roll i Infronts framgång.

”Situationen är följande: Bolaget har fått ett erbjudande, och inget konkurrerande bud har gjorts. Det nuvarande budet löper ut måndag den 15 februari. Vår fasta tro är att Inflexions bud är det mest attraktiva alternativet för Infront som ett bolag och för dess aktieägare”, framgår det av uttalandet.

Inflexion har erbjudit 34,40 norska kronor per aktie för Infront.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets