Jan Wahlström lämnar som VD för Elos Medtech

Medicinteknikbolaget Elos Medtech meddelar att vd och koncernchef Jan Wahlström har beslutat sig för att lämna. Han blir kvar i sin nuvarande position under sin uppsägningstid eller tills annan alternativ lösning finns, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Elos Medtech
Bild: Elos Medtech
”Under Jans ledning har bolaget genomgått en framgångsrik tillväxtresa och skapat en stark plattform med fokus på att stödja koncernens kunder på global basis. Å styrelsens vägnar vill jag vill rikta ett stort tack till Jan och önskar honom all lycka till i framtiden”, säger Lovisa Lander, styrelsens ordförande.

Jan Wahlström har varit koncernchef för bolaget i drygt fem år. Elos Medtech kommer omgående påbörja processen med att hitta en efterträdare.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.