John Mattson stänger orderbok efter starkt intresse inför börsintroduktionen

Fastighetsbolaget John Mattson har stängt teckningsboken i förtid efter att ha sett ett mycket starkt intresse inför onsdagens börsintroduktion, enligt Bloomberg.

Det starka teckningsintresset i John Mattson kom särskilt från pensionsfonder och även från långsiktiga internationella investerare, uppgav källor för Bloomberg på tisdagen.

Totalt erbjöd bolaget 16,7 miljoner aktier till ett värde av cirka 1,5 miljarder kronor till en fast kurs om 90 kronor per aktie, enligt prospekt. Sex investerare ska ha förbundit sig till aktier om 910 miljoner kronor, enligt nyhetsbyrån.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.