Kambi förlänger avtal med RSI

Sportboksleverantören Kambi och Rush Street Interactive har förlängt sitt partnerskap inom sportsbettingteknologi, enligt ett pressmeddelande.
Kambi förlänger avtal med RSI - Kambi

De båda parterna inledde ett samarbete i USA 2018 och Kambi har stöttat RSI:s inträde i 15 delstater, inklusive New York, Pennsylvania och Illinois, samt operatörens expansion i hela Amerika efter lanseringar i Kanada, Colombia och Mexiko.

Avtalet innebär att Kambi kommer att fortsätta stödja RSI:s tillväxt på befintliga marknader och expansion till ytterligare marknader i framtiden.

”RSI var den första USA-baserade operatören som vi samarbetade med efter PASPA, och det har varit fantastiskt att se RSI bli en av de ledande aktörerna inom onlinespel i Amerika. Denna kontraktsförlängning garanterar att Kambis sportsbook kommer att fortsätta att komplettera RSI:s egenutvecklade teknik och plattform, som tillsammans kommer att utgöra grunden för ännu större framgångar i framtiden”, kommenterar Kambis VD Kristian Nylén.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets