Klaus Hansen Vikström lämnar Fabege

Klaus Hansen Vikström har sedan 2019 verkat som extern Vice VD och affärsutvecklingschef för Fabege, men har nu beslutat sig för att övergå helt till egen verksamhet från och med den 1 maj 2021. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget på tisdagmorgonen.
Klaus Hansen Vikström lämnar Fabege - arenastaden-fabege-700_binary_6950426.png

“Klaus Hansen Vikström har sedan han kom in i bolaget 2006 bidragit starkt till utvecklingen av både Fabege som bolag och till utvecklingen av bland annat Arenastaden och Flemingsberg. Många stora kunder har hittat till Fabeges fastigheter och områden tack vare ett gediget arbete under Klaus ledning”, skriver Fabege i pressmeddelandet.

“Klaus affärssinne och förmåga att bygga relationer har varit en viktig del av framgången i byggandet och utvecklingen av våra områden, inte minst Arenastaden.  Vårt team kring affärsutveckling och uthyrning står väl rustade inför framtiden och jag tackar Klaus för hans stora engagemang och driv under alla år och de värden han har varit med att skapa”, säger Stefan Dahlbo, VD och koncernchef för Fabege, i pressmeddelandet.

“Det har varit femton fantastiska år på Fabege och bolaget kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Så mycket vi har åstadkommit och roliga utmaningar vi upplevt längs vägen. Men var sak har sin tid. Nu ser jag fram emot en friare roll som konsult och förhoppningsvis en ny Ironman-tävling på Hawaii 2023″, kommenterar Klaus Hansen Vikström.

Rekryteringen av Klaus efterträdare har inletts.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.