Låg acceptansgrad i Danirs budpliktsbud på Poolia

Danir Resources lämnade ett den 11 september ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Bemanningsbolaget Poolia. Acceptfristen för erbjudandet löpte ut den 14 oktober. Det framgår av ett pressmeddelande.
Låg acceptansgrad i Danirs budpliktsbud på Poolia - penna-papper-700_binary_6964328.jpg
Danir ägde innan erbjudandet 46,5 procent av kapitalet och 72,3 procent av rösterna i Poolia.
Totalt lämnades 312 846 B-aktier, motsvarande 0,7 procent av kapitalet och 0,3 procent av rösterna i Poolia, in i erbjudandet. Danir äger därmed 47,2 procent av kapitalet och 72,7 procent av rösterna i Poolia efter avslutat budpliktsbud.

Utbetalning av vederlag till de aktieägare som har accepterat erbjudandet har skett veckovis under acceptfristen. Utbetalning till aktieägare som har accepterat erbjudandet men ännu inte har erhållit vederlag beräknas ske omkring den 19 oktober.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets