Lukas Lundin: ”Jag har två nya barn med två olika kvinnor”

När Affärsvärlden besöker familjen Lundin i Stockholms skärgård berättar Lukas Lundin att han har två tidigare okända barn.
Lukas Lundin: ”Jag har två nya barn med två olika kvinnor” - lukas-lundin-affarsvarlden-700_binary_6865378.png

I slutet på juli träffade Affärsvärlden tre generationer Lundin på Eva Lundins sommarställe i Stockholms skärgård. Eva Lundin är änka efter Lundinsfärens grundare Adolf Lundin. Under besöket trädde flera av Evas barnbarn fram och berättade om sitt engagemang i företaget. Eva Lundins son Lukas kom också med ett överraskande besked.

– Flickvän? Mitt liv är lite komplicerat. Jag har två nya barn med två olika kvinnor. En dotter som är fem och en dotter som är två.

De unga döttrarna är tydligen inte med på denna släktträff.

– Nä, jag kan inte riktigt blanda ihop allt. Då blir alla upphetsade, säger Lukas Lundin.

Det visar sig att den äldsta dottern, 5 år, som han har med sin tidigare assistent från Vancouver, bor med sin mamma i Paris. Den yngsta dottern, 2 år, bor i Lissabon.

Att ha blivit småbarnsförälder på nytt innebär inte någon nedtrappning för Lukas Lundin.

– Det är roligt att ha skallen gående, säger han. Jag kan inte fiska hela dagarna och har man inte stimulans så blir man gammal och dör.

Om hur döttrarna ska hanteras vid ett framtida arvskifte, vilka familjemedlemmar som är intresserade av att arbeta i företagen och om jetset-liv och lyxyachter kan man läsa i veckans nummer av Affärsvärlden eller klicka här.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.