Mildefs avgående VD säljer halva sitt innehav

Industrileverantören Mildefs avgående VD och koncernchef Björn Karlsson har sålt 900 000 aktier i bolaget. Syftet med försäljningen är att hantera privatekonomiska förhållanden, där bland annat civilståndet ändrats på grund av skilsmässa. Det framgår av ett pressmeddelande.
Mildefs avgående VD säljer halva sitt innehav - Mildef_VD_Bjorn_Karlsson_4N4A1317_tryck_A4_mailbart-scaled
Mildefs VD Björn Karlsson. Foto: Pressbild

I den av valberedningen föreslagna rollen som tillträdande styrelseordförande har Björn Karlsson ett fortsatt långsiktigt engagemang i Mildef. Han har åtagit sig en lock-up på 360 dagar för resterande innehav i Mildef som efter försäljningen uppgår till 890 821 aktier.

“Den här aktieförsäljningen är en nödvändig privatekonomisk åtgärd; min långsiktiga tro på det värdeskapande vi kan åstadkomma med Mildef är orubbad”, säger Björn Karlsson.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Alligator Bioscience