NGM granskar LC-Tecs garantiavtal

Teknikbolaget LC-Tec har skickat vidare sitt garantiavtal kopplat till sin företrädesemission till NGM-börsen för granskning.
NGM granskar LC-Tecs garantiavtal - LC-Tec

LC-Tec meddelade i slutet av april att man inte fått in hela emissionslikviden om 20,2 miljoner kronor utan istället cirka 14,5 miljoner. Orsaken är att toppgarantier inte fullföljts.

”För att undvika ytterligare ryktesspridning vill LC-Tec Holding starkt tillbakavisa de felaktiga uppgifter som publicerats i vissa aktieforum om den nyemission som LC-Tec Holding genomfört, och där en garant inte fullföljde sitt åtagande”, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Korrekt är enligt bolaget att den aktuella garanten har tecknat en toppgaranti om cirka 5,7 miljoner kronor. Avtalet om garantin ska vara digitalt undertecknad av behöriga firmatecknare för LC-Tec och garanten.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.