Opus ansöker om avnotering

Bilbesiktningsbolaget Opus har på begäran av Ograi Bidco beslutat att ansöka om avnotering av bolagets aktier från Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm. Ansökan har idag skickats till Nasdaq Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande.
Opus ansöker om avnotering - Opus bilprovning
Opus Group är ett bilprovningsföretag med verksamhet i tio länder på fyra kontinenter. Den absoluta majoriteten av intäkterna kommer från den svenska och amerikanska marknaden.
Sista dag för handel i Bolagets aktier på Nasdaq Stockholm kommer att meddelas snarast efter att bolaget erhållit bekräftelse från Nasdaq Stockholm.

Budgivaren Searchlight/Orgai Bidco äger mer än 90 procent av aktierna i Opus och efter avnoteringen väntar tvångsinlösen av resterande aktier i bolaget.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG