Oväntat stor förlust för Norske Skog

Minusresultatet från förra året har blivit något mindre men Norske Skog är långt ifrån några svarta siffror på sista raden.

Norske Skog redovisar ett ebit-resultat exklusive jämförelsestörande poster på -184 miljoner norska kronor för det andra kvartalet 2011 (-226).

Analytiker hade i snitt räknat med ett ebit-resultat exklusive jämförelsestörande poster på -46,6 miljoner norska kronor, enligt SME Direkts sammanställning.

Försäljningen för perioden var 4.542 miljoner norska kronor, vilket kan jämföras med väntade 4.823 miljoner och fjolårets siffra på 4.577 miljoner för perioden.

Ebitda-resultatet uppgick till 248 miljoner kronor (275).

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.