Pareto: Kambi riskerar fasas ut om RSI blir uppköpta

Pareto Securities ser det som troligt att sportboksleverantören Kambi skulle fasas ut om dess kund Rush Street Interactive, som står för cirka 10% av intäkterna, blir uppköpt.
Pareto: Kambi riskerar fasas ut om RSI blir uppköpta - RSI Rush Street Interactive
Foto: Rush Street Interactive

Paretos bedömning kommer efter att Rush Street Interactive enligt uppgifter till Bloomberg News flaggat för att man ska se över sina strategiska alternativ, vilka kan inkludera en försäljning av bolaget.

Pareto tror att potentiella köpare inom branschen måste vara av större storlek för att ta över Rush Street, givet bolagets börsvärde på 1,4 miljarder dollar.

“Eftersom större operatörer vanligtvis har egna sportböcker skulle Kambi sannolikt fasas ut i händelse av ett förvärv. Räkna med en viss svaghet i aktien idag på grund av ryktena och mer så om en affär förverkligas”, skriver Pareto som har köp och riktkursen 120 kronor på Kambi.

Kambi backar 7% på Stockholmsbörsen till 90,10 kronor.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets