Rasmus Järborg utsedd till vice VD för Nordnet

Rasmus Järborg har utsetts till vice VD för Nordnet. Han kvarstår samtidigt i sin roll som produktchef.
Rasmus Järborg, vice VD i Nordnet.
Rasmus Järborg, vice VD i Nordnet. Foto: Nordnet

Rasmus Järborg har arbetat på Nordnet sedan 2018. Han har idag rollen som produktchef, men utses nu alltså även till bolagets vice VD.

”Jag är mycket glad över att kunna presentera Rasmus Järborg som vice VD för Nordnet. Han har gediget kunnande inom den bransch vi verkar, och ett arbetssätt som präglas av positiv energi och att få saker och ting gjorda. Vårt mål är att bygga världens bästa digitala plattform för sparande och investeringar, och som vice VD kommer Rasmus få ett ännu tydligare mandat att leda arbetet med att realisera våra höga ambitioner inom produktområdet”, säger Lars-Åke Norling, VD på Nordnet.

Innan Rasmus Järborg började på Nordnet arbetade han drygt tio år på SEB, bland annat som strategichef. Innan dess arbetade han nio år på UBS i London.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets