Recipharm tecknar tillverkningsavtal med Enzymatica för Coldzyme

Kontraktstillverkaren Recipharm har med life science-bolaget Enzymatica tecknat ett utökat tillverkningsavtal för Coldzyme. Det framgår av ett pressmeddelande.
Recipharm tecknar tillverkningsavtal med Enzymatica för Coldzyme - Thomas-Eldered-recipharm_900
Thomas Eldered, VD Recipharm. Foto: Tobias Ohls
Under det nya avtalet ska Recipharm tillverka Coldzyme vid sin anläggning i italienska Pianezza för att hjälpa Enzymatica möta den ökade efterfrågan globalt. Både bolagets anläggning i Pianezza och den i Parets i Spanien kommer att investera för att möta de ökade behoven, uppges det. Storleken på investeringarna eller avtalets omfattning framgår inte.

”Undertecknandet av detta utökade avtal är ett bra exempel på de långsiktiga partnerskap vi bygger med våra kunder. Förutom att erbjuda högkvalitativa tjänster och säkerställa att vi möter projektkrav, är vi också villiga att investera för att anpassa oss till våra kunders behov. Avtalet vittnar om vår starka affärsrelation med Enzymatica”, säger Kenth Berg, Vice President Business Management på Recipharm.

Coldzyme, som är en munspray som ska lindra förkylningssymtom och halsont, har hittills lanserats i ett 30-tal länder världen över.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.