SBB blir ny storägare i Heba

Fastighetsbolaget SBB blir ny storägare i fastighetsbolaget Heba genom att köpa B-aktier i bolaget. SBB äger därefter 20,6 procent av kapitalet och 11,0 procent av rösterna i Heba. Det framgår av ett pressmeddelande.
Ilija Batljan är vd för SBB
SBB:s VD Ilija Batljan.
Heba är en långsiktig fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen.

”Det är positivt för oss att en stor aktör som SBB uppskattar det vi gör och tror på oss som bolag. Att SBB blir en av de större ägarna i Heba ser vi som ett kvitto på att vi gör ett gott arbete, säger Patrik Emanuelsson”, VD i Heba.

”Heba är ett väldigt fint och stabilt bolag med fantastiska tillgångar som vi känner oss trygga med att investera vår överlikviditet i”, säger Ilija Batljan, vd i SBB.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets