Trots borttagen information: ”Saber är fortfarande del av Embracer”

Upprörda - eller upphetsade - Embracerägare noterade under onsdagen att Saber Interactive tagit bort informationen om att de är en del av Embracer Group från sin sajt.
Trots borttagen information: ”Saber är fortfarande del av Embracer” - Embracer
Rusningen till Sabers sajt under eftermiddagen.

Bloomberg rapporterade nyligen att Saber Interactive ska säljas för drygt 5 miljarder kronor, för att täppa till hålen i Wingefors läckande kassakista.

Under onsdagen noterade gamingintresserade investerare att Saber inte längre anger på sin sajt att de är en del av Embracer Group.

Spekulationer om att webansvarig visste mer än marknaden började snabbt florera, något som Embracers Head of External Relations dementerar till Affärsvärlden.

”På frågan om Saber Interactive är en del av Embracer Group så kan vi konfirmera det, om inte så hade vi givetvis kommunicerat det”, skriver Arman Teimouri i ett mail.

Saber har ännu inte återkommit med svar på varför de tagit bort informationen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets