Unibet: 60 procents segerchans för Biden

Det är 60 procents segerchans för presidentvalsutmanaren Joe Biden, enligt oddsen på Unibet. Den sittande presidenten Donald Trump har knappat in under de senaste timmarna. Det framgår av ett pressmeddelande.
Joe Biden
Joe Biden. Foto: Patrick Semansky
Joe Biden står just nu i 1,60 gånger pengarna, medan Trump har ett odds på 2,35. Det motsvarar sannolikheter om 59,5 respektive 40,5 procent. Biden har tappat nästan fem procentenheter på kort tid.

Oddsen uppges ta hänsyn till fler faktorer än opinionsmätningar.

Oddsen på Betsson ger samma sannolikheter. I ett eget pressmeddelande lyfter man fram att i de fyra avgörande staterna Florida, Pennsylvania, Georgia och North Carolina leder nu Trump i alla utom Pennsylvania. 70 procent har lagt sina pengar på att Trump vinner, vilket är en bidragande faktor till oddssättningen.

Betsson förmedlar att aldrig förr har svenskarna spelat så mycket på ett politiskt val som nu, och omsättningen går att jämföra med en VM-final i fotboll.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.