Välkommen till Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag #3

Den 28 november med start kl 12:50 är du som prenumerant på SvD Börsplus inbjuden att i Stockholm träffa sju lönsamma småbolag. Dessa är Net Gaming, Rottneros, Westpay, Profilgruppen, Beijer Electronics Group, B3 Consulting Group och Feelgood. SvD Börsplus Peter Benson är moderator och evenemanget avslutas med mingel.

Temadagarna anordnas av SvD Börsplus och Finwire.tv. På denna Temadag presenterar bolag spridda över en rad branscher men där den gemensamma nämnaren är att vi klassar dem som lönsamma småbolag.

*****

Börsplus prenumeranter är varmt välkomna till Temadagen Lönsamma Småbolag den 28 november. Nedan hittar du program och anmälan.

Program

Onsdagen den 28 november Kl. 12:50

Plats: Grev Turegatan 30, Summit GT30 Stockholm

12,55 Välkomsthälsning av moderator Peter Benson, SvD Börsplus

13,00 Net Gaming

13,30 Beijer Electronics Group

14,00 Westpay

14,30 Profilgruppen

15,00 Kaffepaus

15,20 Rottneros

15,50 B3 Consulting Group

16,20 Feelgood

16,50 Mingel med dryck och tilltugg

17,30 Avslutar dagen

*****

Temadagen är ett samarbete mellan SvD Börsplus, Finwire.tv och Nordnet Bank.

ANMÄLAN VIA DENNA LÄNK

Antalet platser är begränsade. Principen är först-till-kvarn. Vid frågor kontakta:

event@finwire.tv

Om SvD Börsplus Temadagar

Analystjänsten SvD Börsplus ambition är att vara Sveriges erkänt bästa analysmedia. Vi har två måttstockar. Börsplus ska analysera fler aktier än någon annan och vi är inte nöjda om inte pricksäkerheten är i topp. Detta är löftet till Börsplus prenumeranter och det kommer vi aldrig att tumma på.

Dessutom är Börsplus medarrangör till temadagar som:

  • Bostadsdagen
  • Digitala Vinnare
  • Lönsamma Småbolag
  • Tillväxtbolag

Temadagarna finansieras av de medverkande börsbolagen. Försäljningen sköts av Finwire.tv som är medarrangör av Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag. Börsplus vaktar noga så att våra slutsatser inte färgas på ett sätt som försämrar kvaliteten i Börsplus analyser. Sammantaget är vi övertygade om att fördelarna för Börsplus prenumeranter överväger. Temadagarna ger både Börsplus analytiker och prenumeranter bättre möjligheter att träffa intressanta börsbolag. Det ligger helt i linje med Börsplus filosofi som är att ”fler insikter ger mer avkastning”.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel finns på www.svd.se. I juli 2019 migrerades denna och ett tusental andra artiklar över från SvD till analystjänsten Börsplus och därefter (april 2020) till Affärsvärlden. I vissa fall har delar av dessa artiklar dessvärre inte följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla tabeller, bilder, formatering eller rutor med tilläggsinfo. Om du vill vara säker på att läsa en artikel med helt fullständig information bör du alltså söka rätt på ursprungsversionen på www.svd.se. Ett enkelt sätt att hitta dit är att via en sökmotor som Google söka på ”SvD Börsplus + [Bolag] och/eller [Rubrik]”.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här