Jon Arnell blir Max Matthiessens första investeringschef

Jon Arnell blir Max Matthiessens första CIO, investeringschef, och ansvarig för Investment Strategy.
Jon Arnell, Max Matthiessen .
Jon Arnell, Max Matthiessen. Foto: Max Jon Arnell, Max Matthiessen

Jon Arnell kommer vara med och bygga upp Max Matthiessens förmögenhetsförvaltning och arbeta med den nyligen sjösatta satsningen på Private Banking i samarbete med Goldman Sachs.

Han kommer även ansvara för förvaltningsutbudet, marknadskommunikation och den övergripande House View som ska prägla all förvaltning inom Max Matthiessen.

”Nu fortsätter vi att bygga ett för kunderna starkare Max Matthiessen. Jag är övertygad om att Jon Arnell är rätt person att leda vår fortsatta satsning på bland annat förmögenhetsförvaltning. Jon är en erfaren och skicklig investerare och har den rätta verktygslådan för att stötta våra rådgivare i att ge så god support som möjligt ut till våra kunder”, säger Sebastian Siegl, chef för kapital och förmögenhetsförvaltningen på Max Matthiessen.

Jon Arnell har varit på Max Matthiessen i sex år. Innan dess arbetade han inom Electrolux och koncernens pensionsstiftelser där han var en del av förvaltningen och ingick i investeringskommittéerna. Han har även arbetat på ABG Sundal Collier och Carnegie.

Hänt något som Silly borde skriva om? Maila silly.season@affarsvarlden.se

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Här hittar du Afv Karriär