Alla Börsplus analyser vecka 2

Analyser av: Pricer, C-Rad, Dustin, Hanza, Veoneer, Bergs Timber, Sleepo samt Rådändringar och Börsplus Podcast.

Pricer

Prismärkningsföretaget Pricer har fått en stor uppföljningsorder från amerikanska elektronikkedjan Best Buy. Är aktien fortsatt prisvärd?

C-Rad

På självaste nyårsafton fick C-Rad ett strålande besked i form av en rekordorder på 26 Mkr från bolagets distributör i Belgien.

Dustin

Rapporten för det första kvartalet i det nya räkenskapsåret 2019/2020 imponerar inte alls. Rörelsevinsten går nu ned. Vi vidhåller att detta ändå är en 100 kronor-aktie på lite sikt.

Hanza

Kontraktstillverkaren Hanza har ett händelserikt år bakom sig med förvärv, listbyte och effektiviseringar. Får de genomslag 2020 så kan aktien bli en bra placering.

Veoneer

Hajpen är borta kring tillverkaren av aktiv säkerhetsutrustning men mycket av potentialen finns nog kvar om man lyfter blicken.

Bergs Timber

Aktien handlas till en rabatt gentemot andra träindustriföretag men exponeringen mot sågverk gör att detta är helt i sin ordning.

Sleepo

E-handelsbolaget Sleepo växer bra och har även uppvisat positivt rörelseresultat två kvartal i rad. Kan trenden fortsätta finns bra uppsida i aktien. Men det saknas inte risker.

Rådändring: Lipidor

Analyser är delvis färskvara. När det hänt mycket med börskursen och/eller i verksamheten så kan det ofta vara läge att se över ursprungsrådet. Här är ett bolag där vi byter fot.

Rådändring: Mentice

Analyser är delvis färskvara. När det hänt mycket med börskursen och/eller i verksamheten så kan det ofta vara läge att se över ursprungsrådet. Här är ett bolag där vi byter fot.

Nytt avsnitt av Börsplus Podcast

I detta avsnitt summerar Peter Benson, Daniel Svensson och Björn Rydell det gångna börsåret. Vi tar en titt på Börsplus-portföljen och hittar en hel del ljuspunkter, men även ett par aktier som gått svagt under 2019.

 

Du tjänar mer på analys från Börsplus

Prenumeranter har full tillgång till:

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på www.borsplus.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till www.affarsvarlden.se. I sällsynta fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här