Analyshus: Köpläge i dessa aktier

Ett telekombolag och ett verkstadsbolag får köprekommendationer under måndagen.
Analyshus: Köpläge i dessa aktier - aktier-index-penna-affarsvarlden-700_binary_6895032.jpg

Citi Investment Research höjer sin rekommendation för Ericsson till köp. Det rapporterar Bloomberg. Det framgår inte vad Citi hade för rekommendation innan höjningen.

Goldman Sachs höjer rekommendationen för Wärtsiläs aktie till köp, från tidigare sälj. Riktkursen höjs samtidigt till 12 euro, från 9:50 euro. Det framgår av Bloomberg.

Wärtsiläs aktie stängde förra veckans handel på 9:84 euro.

Goldman Sachs sänker rekommendationen för Konecranes aktie till sälj från tidigare köp. Riktkursen sänks från 42 euro till 25 euro. Det framgår av Bloomberg.

Konecranes aktie stängde på 28:30 euro i fredags.

Bernstein höjer riktkursen för Swedish Matchs aktie till 600 kronor, från 530 kronor. Rekommendationen outperform upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Swedish Matchs aktie stängde i fredags på 527 kronor.

SEB Equities sänker riktkursen för Veoneers aktie med ungefär 60 procent, från 355 kronor till 145 kronor. Rekommendationen sänks samtidigt till behåll. Det framgår av Bloomberg.

Veoneers aktie stängde på 135 kronor jämnt i fredags.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Lundin Petroleums aktie till 330 kronor, från 300 kronor. Riktkursen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. Lundin Petroleum-aktien stängde förra veckans handel på 325:80 kronor.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.