Balder uppe i över 10% i Entra

Balder har köpt ytterligare 20 000 aktier i norska fastighetsbolaget Entra och flaggar nu för strax över 10% av aktierna. Det sker efter att Balder för bara några dagar sedan flaggat för 5% av aktierna.
Balder uppe i över 10% i Entra - selin-solna-700_binary_6985174.jpg
Castellum och SBB har varit involverade i en budstrid kring Entra, men under gårdagen drog SBB tillbaka sitt uppköpserbjudande.

Balder-chefen Erik Selin uttryckte häromdagen att man föredrar att Entra fortsätter som ett noterat bolag på Oslobörsen.

“Bolaget är välskött, har ett fint fastighetsbestånd och ett bra management som över tid kommer att skapa värden för bolagets intressenter. Vi ser Entra som en bra långsiktig investering och har inte för avsikt att lägga ett bud på hela bolaget”, uppgav Selin.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.