Bernie Madoff kritiserar tv-serien om honom själv

Bernie Madoff, som sitter i fängelse efter ett omfattande bedrägerimål, anser att han är felaktigt porträtterad i den miniserie som ABC gjort om honom, rapporterar CNN.

Madoff kallar serien absurd i ett e-post som han skickat till tv-kanalen NBC.

”Jag är säker på att det är fruktlöst att räkna upp de många påhittade och absurda felporträtteringarna i ABC-filmen,” skrev han till NBC.”Men jag har aldrig varit en vända andra kinden till”, fortsatte han.

Madoff nöjer sig inte heller med att kritisera hur han själv porträtteras. Han är dessutom missnöjd med hur hans bror Peter, som för övrigt är dömd till tio års fängelse för sin inblandning i det gigantiska pyramidspelet, målas upp.

Finansmannen kommer emellertid knappast att se serien i sitt vardagsrum. Fängelsestraffet för fondbluffen sträcker sig över inte mindre än 150 år. Än så länge har han bara suttit av fyra år.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets