Börsveckan: Fem köpvärda aktier

Börsveckan ger fem köpråd i sitt färskaste nummer.

Bland annat har man tittat på Scandi Standard. Kycklingbolaget har goda utsikter, och till p/e 11 är aktien köpvärd, uppger tidningen.

Även Telia Sonera får köprekommendation. Motivering är på basis av direktavkastningen samt att strukturgreppen som tas är bra för aktien, skriver Börsveckan. Favoriten i sektorn är dock Telenor.

Börsveckan rekommenderar också köp av Vitrolife. Tecken på ljusning och intakta långsiktiga tillväxtförutsättningar är några anledningar till det.

Däremot finns inget uppenbart köpläge i Dustin-aktien just nu.

Inte heller för norska Orkla finns något ”klockrent köpläge”, som tidningen skriver.

Danska ISS uppges vara en intressant aktie, och potentialen är tillräcklig för ett köpråd.

För Amasten behålls köprådet. Aktien har svarat dåligt på tillväxten, men på sikt bör det förändras, skriver BV.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.