FI varnar för A-Trade international

Finansinspektionen varnar nu för A-trade International som erbjuder svenska investerare handel med värdepapper.
FI varnar för A-Trade international - a-trade
A-trades hemsida

Finansinspektionen (FI) har fått kännedom om att personer som säger sig representera A-Trade international erbjuder svenska investerare handel med värdepapper.

A-Trade international existerar inte enligt FI:s efterforskningar. A-Trade international har inte tillstånd från FI att driva värdepappersrörelse eller annan finansiell verksamhet i Sverige och står alltså inte under FI:s tillsyn. Någon gränsöverskridande verksamhet för A-Trade international har heller inte anmälts till Finansinspektionen från något annat EES-land.

A-Trade international har en webbplats (www.atrintl.com) och använder mejlen support@atrintl.com

FI varnar för att handla med företag som inte har tillstånd att driva finansiell verksamhet. Varningarna finns samlade i FI:s varningslista.

Samtliga företag med tillstånd i Sverige finns i FI:s företagsregister.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco