Fonderna som gynnas av Storytels partnerskap med Spotify

Ljudboksspecialisten Storytel inleder ett partnerskap med Spotify. Det innebär att Storytels abonnenter längre fram i år kommer att kunna lyssna på ljudböcker på Spotify genom att länka de två kontona, enligt ett pressmeddelande. Aktien stiger omkring 14,5% under förmiddagen.
Fonderna som gynnas av Storytels partnerskap med Spotify - storytel
.
Bland fonderna som gynnas av den positiva reaktionen finns Tellus Midas och Swedbank Robur Fokus där innehavet inför maj utgjorde 3,93 respektive 3,71% .

Även till fonderna Spiltan Småbolagsfond, C WorldWide Sweden och Consensus Sverige Select bidrar nyheten med ett positivt tillskott. Inför maj hade fonderna 3,13, 2,90 respektive 2,75% av fondförmögenheten investerat i bolaget. Data från Morningstar Direct.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.