Günther Mårder slutar som VD för Företagarna

Efter åtta år på VD-stolen lämnar Günther Mårder Företagarna i höst, meddelar Företagarna. "Det kan bli entreprenörskap, ny ledarroll, börs-vd, investerare eller något helt annat", skriver han själv på LinkedIn.
Günther Mårder slutar som VD för Företagarna - GUNTHER MÅRDER
Günther Mårder, avgående VD för Företagarna. Foto: Carl-Olof Zimmerman/TT

”När Günther anställdes var hans uppdrag att få ordning på organisationens finanser och på medlemstillväxten. Jag kan konstatera att de fina resultaten talar för sig själv. Günther kan nu med gott samvete lämna över till nästa person som får förvalta det otroligt fina uppdrag som det innebär att vara VD för Företagarna, skriver Fabian Bengtsson, Företagarnas ordförande.

På LinkedIn öppnar Günther Mårder upp för nya erbjudanden:

”För egen del ska jag nu med öppet sinne möta framtiden. Inget beslut är fattat! Det kan bli entreprenörskap, ny ledarroll, börs-vd, investerare eller något helt annat. Mitt öppna sinne var skälet till att jag landade på Företagarna och samma sinne vet jag nu kommer att leda mig till något nytt. Har du tankar om vad – så är det bara att boka in en fika!”

Samtidigt inleder Företagarna sin jakt på nästa VD.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.