Ilija Batljan: ”Blankarna sprider rykten om min privata ekonomi”

Fastighetsbolaget SBBs grundare och VD Ilija Batljan attackerar återigen blankarna. I ett inlägg på Twitter i helgen skriver fastighetsprofilen att blankare sprider rykten om att Nordea kan ta hela hans ägande.
Ilija Batljan
Ilija Batljan, VD för SBB. Foto: Adam Wrafter / BILDBYRÅN

”Blankarna gör sitt yttersta att försöka rädda sig själv genom att till journalister sprida rykten om min privata ekonomi. Jag har mat för dagen och tak över huvudet vilket jag inte hade under kriget, så det går bra nu”, skriver Ilija Batljan.

”Observera det handlar om min privata ekonomin, men inget är heligt i detta krig med syfte att tjäna pengar på bekostnad av SBB:s 300000 aktieägare.”

Batljan pekar inte ut någon specifik blankare i sina inlägg. Ryktena som sprids är enligt Batljan att hans privata bolag skulle vara under press och att Nordea skulle ha rätt att ta hela hans ägande men att detta inte sker i rädsla för spridningseffekter. Ilija Batljan uppger inte vilka personerna är som har dialogen.

Det är inte första gången som fastighetsprofilen kritiserar blankarna på Twitter.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets