Krisande Isofol vill fortsätta utveckla läkemedelskandidat

Det krisande forskningsbolaget Isofol Medical ska initiera en process för att möjliggöra fortsatt utveckling av sin läkemedelskandidat arfolitixorin, enligt ett pressmeddelande.
Krisande Isofol vill fortsätta utveckla läkemedelskandidat - Piller Medicin

Efter misslyckade studieresultat så kollapsade Isofol-aktien förra sommaren och styrelsen föreslog nyligen frivillig likvidation av bolaget och en extrautdelning till aktieägarna.

Förslaget röstades ner och hela styrelsen avgick.

I förra veckan utsåg bolaget en ny VD, Thomas Johansson och idag meddelar Isofol att man vill fortsätta utveckla läkemedelskandidaten arfolitixorin.

Vi ser stora kommersiella möjligheter för vår läkemedelskandidat, samtidigt ligger det i forskningens natur att vi inte kan inte ge några garantier för att det nu initierade utvecklingsprogrammet kommer att bli framgångsrikt. Däremot lovar vi att bedriva vårt arbete på ett vetenskapligt professionellt sätt, i ett högt tempo och med en hård kostnadskontroll”, skriver Mats Franzén, styrelseordförande i Isofol.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets