Krogerus plockar ny partner från Hannes Snellman

Det rör på sig inom den finska affärsjuridikvärlden. Nu förstärker Krogerus sitt M&A-team med Annika Schauman, som går från Hannes Snellman. Detta enligt ett pressmeddelande.
Krogerus plockar ny partner från Hannes Snellman - annika schauman
Annika Schauman blir partner på Krogerus från och med 1 april 2024. Foto: Pressbild

Annika Schauman börjar som partner på Krogerus från och med den 1 april 2024. Hon kommer att agera rådgivare till klienter både i Finland och utomlands inom M&A, särskilt inom transaktioner som berör riskkapital.

Hon ansluter till Krogerus från Hannes Snellman och har tidigare arbetat med bland annat EQT Partners, Access Partners och J.P. Morgan Investment Bank.

”Annika kompletterar vårt teams nordiska M&A-kompetens väl. När vi har arbetat mot Annika har vårt team varit imponerat av hennes ledarskap och uppenbara kundnöjdhet och förtroende. Vi är alla extremt glada över att hon förstärker vårt team”, säger Marcus Möller, M&A-chef på Krogerus, enligt pressmeddelandet.

Hannes Snellman har blivit av med en del tunga affärsjurister inom M&A-området senaste tiden. Bland annat har toppchefen Sten Olsson lämnat byrån för att istället arbeta för White & Chase, som Afv tidigare rapporterat om.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets