Mark Cuban: Denna kryptovaluta har mest uppsida

Miljardären Mark Cuban menar att det finns stor skillnad mellan kryptovalutorna och avslöjar de valutor han tror mest på.
Mark Cuban, kryptovalutor
Foto: Evan Vucci/TT, Janerik Henriksson/TT

”Som en investering tror jag att ethereum har mest uppsida”, säger Mark Cuban till CNBC och tillägger att bitcoin är ”bättre än guld”.

Samtidigt anser han att en ”rolig” investering är dogecoin. Valutan har det senaste året lyft och blivit den tionde största kryptovalutan sett till marknadsvärde.

Jamie Dimon: Bitcoin är värdelöst

Mark Cuban har själv en stor kryptoportfölj, som bland annat innehåller bitcoin, ethereum och dogecoin. Det är heller inte första gången har pratat upp kryptovalutorna.

Ark Invests Cathie Wood gick nyligen ut och sade att hon tror att bitcoin kan tiodubblas till 500 000 dollar. Men kryptovalutor har också fortsatt många kritiker. Nyligen gick JP Morgan-chefen Jamie Dimon ut och kallade bitcoin värdelöst.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.