Michael Bloomberg går tillbaka till Bloomberg

New Yorks före detta borgmästare Michael Bloomberg har beslutat sig för att gå tillbaka till firman som han grundade, data- och nyhetsföretaget Bloomberg LP.

Det rapporterar flera medier, däribland BBC.

”Jag tänkte aldrig komma tillbaka till Bloomberg LP efter tolv år som borgmästare. Men ju mer tid jag tillbringade med att återbekanta mig med företaget, desto mer intressant och spännande fann jag det – till stor del på grund av Dans ansträngningar”, uppgav Bloomberg. Daniel Doctoroff är bolagets nuvarande vd.

Michael Bloomberg, 72, äger fortfarande 88 procent av företaget. Han tar över som vd vid slutet av året.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.