Parans VD kallar Spotlights avnoteringsbeslut för omoget och juniort

Spotlight har agerat omoget och juniort i samband med beslutet om avnotering av Parans Solar Lighting. Det uppger bolagets VD Anders Koritz till Dagens Industri.
Anders Koritz, Parans Solar Lighting
Anders Koritz, Parans Solar Lighting. Foto: Parans Solar Lighting
Det var på fredagen som Spotlight meddelade avnoteringen i samband med en ny noteringsprövning. Parans anser dock att beslutet har varit drastiskt och fattat på fel grunder.

”Vi upplever att de inte har velat sätta sig in i frågan i helhet. De har varit ointresserade av att ha möten eller en dialog utan har begränsat sig till ett litet antal mejl där de har ställt frågor som vi upplever som ostrukturerade och vaga. Vi upplever en omognad och ett juniort agerande från deras organisation”, säger Anders Koritz till Di.

Parans-aktien rasar nära 42% på måndagen på Spotlights beslut och efter mindre insiderköp.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.