Så blev teckningskursen i Pandox miljardemission

Teckningskursen i den riktade emission som Pandox aviserade på måndagen blev 186:50 kronor.

Emissionen var på nära 16,4 miljoner aktier och tillför hotellfastighetsbolaget cirka 3 miljarder kronor.

Nyemissionen tecknades av cirka 130 svenska och internationella institutionella investerare, däribland AMF Försäkring & Fonder, Eiendomsspar, Lannebo Fonder, Swedbank Robur, Länsförsäkringar, Fjärde AP-Fonden, Christian Sundt och Helene Sundt.

Det framgår av ett pressmeddelande.

På måndagen stängde Pandoxaktien på 196:60 kronor.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.