Laddar

Sectra får ny order från Nato

Cybersäkerhets- och medicinteknikbolaget Sectra har fått en order från Nato Communications and Information Agency (NCIA) på ytterligare enheter av mobilkrypteringssystemet Sectra Tiger.
Sectra får ny order från Nato - Sectra.
Foto: Sectra

Det framgår av ett pressmeddelande.

NCIA har också förlängt supportavtalet med Sectra i ytterligare fem år.

Ordern och förlängningen undertecknades under fjärde kvartalet av Sectras räkenskapsår 2023/2024.

“Nato har använt Sectras lösningar för avlyssningssäker kommunikation i många år och vi har samarbetat med alliansen i över 20 år. Vi är hedrade över att fortsatt få förtroendet att säkerställa utbytet av säkerhetsklassificerad information. Det är mycket viktigt för våra kunder att upprätthålla sin digitala suveränitet och denna order bekräftar att vår Sectra Tiger-lösning uppfyller de höga signalskyddskraven som uppgiften medför”, säger Jeroen de Muijnck, chef för Sectra Communications.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.