Sectra får USA-kontrakt värt 15,7 miljoner dollar

Medicinteknikbolaget Sectra har tecknat ett kontrakt i USA med en vårdgivare i regionen "Midwest" i USA som kommer att använda dess helhetslösning för medicinsk bildhantering.
Sectra får USA-kontrakt värt 15,7 miljoner dollar - Sectra
Foto: Sectra

Kontraktet signerades under det tredje kvartalet av Sectras räkenskapsår 2023/2024 och vårdgivaren kommer initialt att använda lösningens radiologimodul. Kontraktets ordervärde uppgår till 15,7 miljoner dollar, där 14,3 miljoner dollar är garanterat, där det ingår fem års support och underhåll. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Att kunna samarbeta mellan sjukhus på olika geografiska platser och ha effektiva arbetsflöden för att granska och hantera medicinska bilder är avgörande för att hantera växande volymer av bilder. Den nya kunden blir den 60:e vårdgivaren som implementerar Sectras lösningar i USA:s ”Midwest” och jag ser fram emot att fortsätta arbetet i regionen”, säger Isaac Zaworski, VD för Sectras amerikanska dotterbolag.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.