Söderberg & Partners: Storebrand Fonder är Årets fondbolag

Storebrand Fonder utsedda till Årets fondbolag 2022 av Söderberg & Partners för tredje gången.
Söderberg & Partners: Storebrand Fonder är Årets fondbolag - storebrand-900
Foto: Gorm Kallestad/TT

Söderberg & Partners utser varje år de främsta aktörerna i den svenska finansbranschen. Vinnarna baseras på Söderberg & Partners årliga trafikljusrapport där aktörer på den svenska sparmarknaden analyseras både enligt kvantitativa och kvalitativa parametrar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Motiveringen lyder som följande;

”Storebrand utses till årets fondbolag 2022. Storebrand har ett brett utbud av fonder inom olika tillgångsslag, investeringsstilar och regioner. Stor hänsyn tas till ansvarsfulla investeringar och hållbarhetsanalys utgör en central och integrerad del i förvaltningen, där bolaget länge legat i framkant. I vår fondanalys har bolaget presterat stabila resultat över tid inom både avkastning och hållbarhet, med flera gröna betyg.”

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets