Swedbank ser fortsatt potential för aktier

Swedbank upprepar sin kommentar om att man ser en fortsatt potential för aktier. Fokusportföljen lämnas intakt och det sker inga förändringar. 

”Vi ser fortsatt potential för aktier men givet den starka öppningen rekommenderar vi en någorlunda balanserad portfölj inför den stundande rapportsäsongen. Vi kvarstår överviktade de mest konjunkturkänsliga sektorerna och kompletterar med ett antal mer defensiva innehav med bra momentum. Handelssamtalen pågår i skrivande stund och vårt huvudscenario är att det kommer någon form av avtal som gör att marknaden kan lyfta bort mer risk relaterat till detta”, upprepar banken i en veckokommentar. 

Swedbank förblir överviktade för Sverige. 

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.