Waystream vinner ramavtal med Telenor gällande accesswitchar

Teknikbolaget Waystream har blivit utvald som ny leverantör av accesswitchar till Telenor Groups verksamhet DNA i Finland. Avtalet gäller till 31 december 2028, enligt ett pressmeddelande.
Waystream vinner ramavtal med Telenor gällande accesswitchar - Waystream

Ramavtalet inkluderar hela Waystreams produktportfölj och möjliggör för samtliga Telenor-ägda bolag att köpa Waystreams produkter, men upphandlingen var framtagen för DNA i Finland.

”Att en ledande operatör som Telenor/DNA väljer Waystream och våra produkter när de framöver ska uppgradera sina fibernät till nästa generation känns fantastiskt roligt. Det är ett bevis på att vårt erbjudande och våra produkter uppfyller samtliga krav som Telenor/DNA och andra större operatörer har och att de investeringar vi gjort mot operatörer de sista åren börjar ge frukt. Sedan tycker jag det är lite extra kul att vi som ett mindre svenskt bolag kan vinna mot de globala jättarna och få hjälpa de största operatörerna i Norden med att bygga deras fibernät”, säger Fredrik Lundberg, vd på Waystream Group.

Ramavtalet inkluderar inte några garantivolymer eller avtalsvärde utan beställningar sker på avrop.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco